Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Ghekiere
Αντιπροσωπειες
    Carton Freezer
    Demaplast
    Dosatron
    Dupps
    Duram Rubber Products Co
    Ellendale
    Elram Engineering
    Emka
    Gemini
    Ghekiere
    Gigola
    Giordano
    Meyn
    Nijhuis Water Technology
    Numafa
    Plasson
    Prime
    Prionics
    Roberts-Gordon
    Rotem
    Systemate – Numafa
    Tefen
    Ερασιτέχνες
Γκαμα Προϊοντων
      Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Ghekiere
 Αυγά εκκόλαψης 
Αυγά εκκόλαψης

Ο οίκος NV GHEKIERE είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1926 ως προσωπική επιχείρηση και στη συνέχεια το 1978 μετατράπηκε σε ανώνυμο εταιρία, η οποία διοικείται από τους GEORGE GHEKIERE και τον γιο του FILIP GHEKIERE , οι οποίοι και την διοικούν με επιτυχία.

Σήμερα μετά από 82 χρόνια συνεχούς δημιουργικής ανάπτυξης, έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετικά σοβαρή εταιρία, η οποία διαθέτει σύγχρονα ιδιόκτητα εκκολαπτήρια δυναμικότητας 700.000 νεοσσών την εβδομάδα, κατά το μεγαλύτερο μέρος σε κρεατόπουλα και ένα μικρό μέρος σε νεοσσούς αυγοπαραγωγής.

Η εταιρία εκτός των εκκολαπτικών εγκαταστάσεων τις οποίες έχει, παράλληλα έχει αναπτυχθεί στον τομέα της εκτροφής πατρογονικών για τις ανάγκες της. Σήμερα διαθέτει πατρογονικά ράτσας τόσο COBB όσο και ROSS , τα οποία αναπτύσσονται κάτω από την φροντίδα του τμήματος που προΐσταται ο Δρ. MARTINE COELPAERT.

Όλα τα πατρογονικά είναι εμβολιασμένα σύμφωνα με τους Βελγικούς νόμους, οι οποίοι είναι γνωστό ότι είναι από τους αυστηρότερους στην Ευρώπη.

Τα αυγά τα οποία παράγει, εκτός από αυτά τα οποία εκκολάπτει, τα διαθέτει στην αγορά. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί επιτυχώς με χώρες στην Αφρική όπως η ΛΙΒΥΗ, η ΑΛΓΕΡΙΑ, η ΝΙΓΗΡΙΑ, το ΚΑΜΕΡΟΥΝ και στην Ευρώπη όπως η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, η ΓΑΛΛΙΑ, η ΑΓΓΛΙΑ και η ΕΛΛΑΔΑ

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

Copyright © 2008
Powered by News4tech.com