Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Meyn
Αντιπροσωπειες
    Carton Freezer
    Demaplast
    Dosatron
    Dupps
    Duram Rubber Products Co
    Ellendale
    Elram Engineering
    Emka
    Gemini
    Ghekiere
    Gigola
    Giordano
    Meyn
    Nijhuis Water Technology
    Numafa
    Plasson
    Prime
    Prionics
    Roberts-Gordon
    Rotem
    Systemate – Numafa
    Tefen
    Ερασιτέχνες
Γκαμα Προϊοντων
      Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Meyn
 Σφαγεία, τεμαχιστήρια, αποστεωτήρια κοτόπουλου 
Σφαγεία, τεμαχιστήρια, αποστεωτήρια κοτόπουλου

H εταιρία ΜΕΥΝ είναι μία εταιρεία τεχνολογίας στην επεξεργασία τροφίμων, με έδρα το Oostzaan της Ολλανδίας. Είναι παγκοσμίως μια από τις κύριες εταιρείες κατασκευής συστημάτων και μηχανημάτων για τη πτηνοτροφία και την ευκολότερη λειτουργία της βιομηχανίας επεξεργασίας κοτόπουλου.

Η ΜΕΥΝ που ιδρύθηκε το 1959, αντιπροσωπεύεται σήμερα σε όλο τον κόσμο με ένα δίκτυο θυγατρικών εταιρειών σε 20 χώρες καθώς και με πολύ αξιόλογους τοπικούς αντιπροσώπους, προσφέροντας προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες.

Η εταιρία ΜΕΥΝ έχει εξοπλίσει τα μεγαλύτερα πτηνοσφαγεία του κόσμου με μηχανήματα τά οποία παράγουν άριστα αποτελέσματα επεξεργαζόμενα μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας παραγωγής.

Ύστερα από περισσότερα από 5 χρόνια επιτυχημένης ιδιοκτησίας η TALON (μέτοχος της ΜΕΥΝ από τις 30 Ιουλίου 1999) εκδήλωσε τη πρόθεση της να αναπτύξει το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αλλαγή της ιδιοκτησίας από την 15 Μαρτίου 2005.

Έτσι μετά από μια σύντομη περίοδο διαπραγματεύσεων επετεύχθη συμφωνία με την ALTOR 2003 fund. Mετά την συμφωνία ή TALON συνεχίζει να συμμετέχει στη ΜΕΥΝ ως μειοψηφικός μέτοχος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.meyn.nl/.

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

Copyright © 2008
Powered by News4tech.com