Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Emka
Αντιπροσωπειες
    Carton Freezer
    Demaplast
    Dosatron
    Dupps
    Duram Rubber Products Co
    Ellendale
    Elram Engineering
    Emka
    Gemini
    Ghekiere
    Gigola
    Giordano
    Meyn
    Nijhuis Water Technology
    Numafa
    Plasson
    Prime
    Prionics
    Roberts-Gordon
    Rotem
    Systemate – Numafa
    Tefen
    Ερασιτέχνες
Γκαμα Προϊοντων
      Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Emka
 Εκκολαπτήρια 
Εκκολαπτήρια

Η εταιρία EMKA δημιουργήθηκε από μηχανολόγους και σχεδιαστές, οι οποίοι εργαζόντουσαν στον ανταγωνισμό και αποχώρησαν δημιουργώντας μια δική τους εταιρία.

Οι μηχανές είναι κατασκευασμένες, πέραν του εξαιρετικού σχεδιασμού τους, από εξαιρετικά υλικά ανταλλακτικά των οποίων ο χρήστης μπορεί να τα βρει εύκολα στις τοπικές αγορές χωρίς να έχει ανάγκη να απευθύνεται προς την εταιρία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση ανάγκης ως επίσης εξαρτώμενος από την αποκλειστική τους διάθεση, όπου και οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες. Όπως π.χ. εξαρτήματα FESTO κλπ.

Διαθέτει εξαίρετο λογισμικό το οποίο τις κάνει να ξεχωρίζουν για την απλότητα του χειρισμού τους από τον ανταγωνισμό επιτυγχάνοντας για τον λόγο αυτό εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την εκκολαπτικότητα και την ποιότητα του νεοσσού τον οποίο παράγουν.

Πρόσφατα η ΕΜΚΑ παρουσίασε το νέο σύστημα λειτουργίας Teggnologic 27. Είναι η τεχνολογία για το εκκολαπτήριο της επόμενης γενιάς.

Η παραπάνω εξελιγμένη τεχνολογία έγκειται στο ότι το εκκολαπτήριο ψύχεται με νερό στη θερμοκρασία των 27ο C αντί για 12-15ο C που χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά εκκολαπτήρια. Η ολοκαίνουργια επαναστατική αυτή τεχνολογία οδηγεί σε σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο για το εκκολαπτήριο όσο και για τους νεοσσούς. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, η μη συμπύκνωση υδρατμών στο εσωτερικό του μηχανήματος, η καλύτερη ποιότητα νεοσσού και ο ευκολότερος και ταχύτερος καθαρισμός του.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.emka-incubators.be
http://www.teggnologic27.com

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

Copyright © 2008
Powered by News4tech.com