Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Numafa
Αντιπροσωπειες
    Carton Freezer
    Demaplast
    Dosatron
    Dupps
    Duram Rubber Products Co
    Ellendale
    Elram Engineering
    Emka
    Gemini
    Ghekiere
    Gigola
    Giordano
    Meyn
    Nijhuis Water Technology
    Numafa
    Plasson
    Prime
    Prionics
    Roberts-Gordon
    Rotem
    Systemate – Numafa
    Tefen
    Ερασιτέχνες
Γκαμα Προϊοντων
      Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Numafa
 Μηχανήματα πλυσίματος και καθαρισμού 
Μηχανήματα πλυσίματος και καθαρισμού

Η NUMAFA μία των μεγαλυτέρων Ευρωπαϊκών βιομηχανιών στην παραγωγή μηχανημάτων για το πλύσιμο και το καθαρισμό.

Η εμπειρία και οι νέες τεχνολογίες τις οποίες χρησιμοποιεί δημιούργησαν νέες αντιλήψεις στη βάση του καθαρισμού προϊόντων. Μαζί με αναγνωρισμένους κατασκευαστές καθαριστικών, η NUMAFA ανακάλυψε ιδανικές μεθόδους καθαρισμού για κάθε ανάγκη.

Τα μηχανήματα της NUMAFA διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία, απόδοση και ποιότητα αποτελέσματος τα οποία τα κάνουν να ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα μηχανήματα του ανταγωνισμού.

Η NUMAFA εκτός από την standard παραγωγή της εξαιτίας της μεγάλης εμπειρίας την οποία έχει, σε συνεργασία με τον πελάτη, είναι σε θέση να δώσει οποιαδήποτε λύση στις ανάγκες του.

Οι εγκαταστάσεις ψύξεως και καταψύξεως είναι εξοπλισμένες με ειδικά συστήματα μεταφοράς για την φόρτωση και εκφόρτωση των τροφίμων και περιφερειακές γραμμές, τέτοιες όπως η συσκευασία και η ζύγιση.

Μέσα από την εμπειρία των ετών, έχοντας δώσει πάρα πολλές λύσεις, είναι σε θέση σήμερα εξαιτίας της εμπειρίας την οποία έχει αποκτήσει να προσφέρει μηχανήματα τα οποία καταλαμβάνουν μικρό χώρο και έχουν μεγάλη απόδοση, καθώς έχει βελτιώσει επίσης την ιδέα της μεταφοράς μέσα από νέους σχεδιασμούς και σε συνεργασία με ειδικούς του κλάδου έτσι ώστε τα μηχανήματά της να έχουν ιδανικά αποτελέσματα.

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 καταχωρήσεις) Αποτελέσματα:  1 

Copyright © 2008
Powered by News4tech.com