top of page
slides-2-chick5.jpeg
agrologic-logo2.png

Η ΕΞΥΠΝΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Είτε καλλιεργείτε πουλερικά είτε ζώα, η μεγάλη γκάμα προϊόντων

προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις και χαμηλότερο κόστος.

H AgroLogic έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας
παρέχοντας αξιόπιστα, οικονομικά, εξατομικευμένα προϊόντα.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Image II

 

Το all-in-one Image II είναι το πιο ευέλικτο και στιβαρό χειριστήριο για την εκτροφή πουλερικών.

 

Έξυπνο και εύκολο στη χρήση, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες στέγασης για μεγάλες αποστάσεις.

Το Image II διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 7″, φιλική προς το χρήστη

Συνοδεύεται από ένα επεκτάσιμο κουτί ρελέ που χρησιμοποιεί σετ 8 μονάδων εξόδου ρελέ για έως και 64 ρελέ το μέγιστο.  Περιλαμβάνει 6 αναλογικές εξόδους έως 10 Volt για μεταβλητή ταχύτητα ανεμιστήρα, θέρμανση, έλεγχο πτερυγίων και αυξομείωση του φωτός.

Η μονάδα all-inclusive παρέχει πλήρη έλεγχο κλιματισμού, ζύγιση σιλό τροφοδοσίας, ζύγιση παρτίδων, αυτόματη ζύγιση πουλιών και μέτρηση αυγών.

Το Image II έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας.

Αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σε όλη την περίοδο ανάπτυξης, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή στην έγχρωμη οθόνη αφής.

 

Μια μπροστινή θύρα USB διευκολύνει τη διαχείριση της ενημέρωσης και της μεταφοράς πληροφοριών.

Ο ελεγκτής έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, πουλερικά, πατρογονικά, αυγόκοτες και θαλάμους χοιρινών,  ελέγχοντας και ρυθμίζοντας με ευελιξία όλες τις λειτουργίες των λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των ανεμιστήρων μεταβλητής ταχύτητας, της μείωσης φωτός, της στατικής πίεσης, της υγρασίας, του CO2 και άλλων.

 

Οι καμπύλες μείωσης θερμοκρασίας και βάρους περιλαμβάνονται στάνταρ.

Το Image II έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ηρεμία, με απλό σύστημα προσβάσιμο μέσω υπολογιστή, Web, SMS, Smartphone ή Tablet.

Με αποδεδειγμένο ιστορικό άνω των 25 ετών, η AgroLogic είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ηγέτης και καινοτόμος στον τομέα του ελέγχου και της αυτοματοποίησης της κτηνοτροφίας.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και οι προηγμένοι ελεγκτές μας εξυπηρετούν επί του παρόντος δεκάδες χιλιάδες αγροτικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο για τη ρύθμιση κάθε πτυχής της παραγωγής με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Η AgroLogic είναι γνωστή για την αξιοπιστία, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης της. Αναπτύσσουν ανθεκτικά, μακράς διαρκείας προϊόντα που είναι φτιαγμένα στα μέτρα σας και έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν χρόνο και χρήμα.

Image-II-front-562x562.png
Relay-Front-300x300.png
img17-300x212.jpg
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Agro logic έχει το δικό της τμήμα ανάπτυξης και εσωτερικής παραγωγής για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Οτιδήποτε θέλετε να μάθετε μπορείτε να μας ρωτήσετε με την φόρμα επικοινωνίας μας και μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

POULTRIX-SMART FARM TECHNOLOGY

Ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Agrologic να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών της και να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και αποτελεσματικής τεχνολογίας,

είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία με την PoultriX την οποία επίσης αντιπροσωπεύουμε.


Η χρήση των προηγμένων και πρωτοποριακών λύσεων της PoultriX μαζί με τους ελεγκτές κλιματισμού και τον εξοπλισμό της Agrologic, θα επιτρέψει στους πτηνοτρόφους να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους, να μειώσουν το κόστος και να έχουν πραγματικές και έγκαιρες συγχρονισμένες πληροφορίες για κάθε πτυχή της παραγωγής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ .

bottom of page