top of page

Σχετικά με την Αλφα Δέλτα Α.Ε

Η ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. είναι η ανάπτυξη της ΑΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας από το 1986 , καλύπτοντας ανάγκες από πτηνοτροφεία μέχρι σφαγή και μεταποίηση, με την εγγύηση και την υποστήριξη εταιρειών όπως η MEYN και η PLASSON .

 

Η εταιρεία μας αναπτύχθηκε δίπλα-δίπλα με τον κλάδο της πτηνοτροφίας της χώρας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών μας για πάνω από 30 χρόνια.

white-chicken-in-a-brood.jpg

Παροχή αυγών εκκόλαψης από την GHEKIERE , μονάδες εκκόλαψης ΕΜΚΑ αλλά και εξοπλισμός μεταφοράς αυγών και νεοσσών της εταιρείας GIORDANO .


Στον τομέα του εξοπλισμού θαλάμων, εκτός από την PLASSON , παρέχουμε λύσεις θέρμανσης, εξαερισμού, πίνακα ελέγχου με εταιρείες όπως, AGROLOGIC , HONEYWELL και GIGOLA οπως και λύσεις δοσομετρικών αντλιών TEFEN για την υγειονομική περίθαλψη των ζώων και σε πτηνοτροφικές εφαρμογές..


Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή θαλάμων τόσο σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία AGROTOP όσο και με ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες αξιοποιώντας την εμπειρία μας στον κλάδο.

Στη βιομηχανία των σφαγείων, εκπροσωπούμε αποκλειστικά και με περηφάνια τη MEYN .

Επιπλέον, αντιπροσωπεύουμε παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες αναλωσίμων όπως η ITA SYSTEM και η DURAM, σε καρτελάκια σήμανσης, λάστιχα περιδέσεως, λάστιχα αποπτιλωτικών, τελάρα και μέσα μεταφοράς προϊόντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και για την κάλυψη των αναγκών τους για ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές, έχουμε συνάψει συμφωνία συνεργασίας με κορυφαία εταιρεία του κλάδου.

 

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε χρειάζεται μια μονάδα, τόσο σε βασικό μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και σε βοηθητικό εξοπλισμό (από ιμάντες μεταφοράς έως βοηθητικά μέρη παραγωγής), προσαρμοσμένο πάντα στις ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη.

alpha2020-3.jpg

Ένα από τα νέα μεγάλα βήματα της εταιρείας είναι ο τομέας της περαιτέρω επεξεργασίας κρέατος .

 

Η εταιρεία μας είναι πλέον ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα δύο πολύτιμων εταιρειών επεξεργασίας κρέατος.

 

Πρόκειται για την PROVISUR με δραστηριότητα επεξεργασίας κρέατος και τη MARELEC με συστήματα κοπής σταθερού βάρους - μήκους ή και συνδυασμός των δύο, ζύγιση και διαλογή με έλεγχο υψηλής ακρίβειας για τη βιομηχανία αλιείας και τροφίμων.

Η PROVISUR είναι ένας όμιλος εταιρειών, που δημιουργήθηκε με την εξαγορά επώνυμων εταιρειών στο χώρο της επεξεργασίας κρέατος (όπως FORMAX , WEILER , BEEHIVE , AM2C , LUTETIA , TST), με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες του κλάδου.  

Παράλληλα, προσφέρει λύσεις σε όλα τα περιφερειακά συστήματα που χρειάζονται για σύνδεση, προμήθεια και μεταφορά προϊόντων εντός, προς και από τη γραμμή παραγωγής, ενώ καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των μηχανημάτων της σε αναλώσιμα.

​Η στιβαρή κατασκευή, η ακρίβεια υψηλής ταχύτητας και η εμπειρία των ανθρώπων που μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε συνεργάτη μας είναι τα βασικά στοιχεία που επιτρέπουν στην MARELEC να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.

IMG_5167.JPG

Η JIMCO A/S είναι η εταιρεία πίσω από μερικές από τις πιο μοναδικές λύσεις επεξεργασίας και αποστείρωσης αέρα και επιφανειών στον κόσμο.

 

Από τη σχεδίαση του πρώτου καθαριστή αέρα το 1993 , η JIMCO δεν κοίταξε πίσω. Έχει αναπτύξει την πατενταρισμένη τεχνολογία UV-C & OZONE (οξειδωτική φωτόλυση) με εφαρμογές τόσο στην απολύμανση αέρα και νερού, όσο και σε επιφάνειες.

 

Επίσης πρωτοποριακή είναι η εφαρμογή στους απορροφητήρες της ρύπανσης επαγγελματικών κουζινών που η τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη διάσπαση των λιπών και την καταπολέμηση των οσμών.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της για να παρέχουμε ηρεμία και ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας. 

Supercookor1-1024x768.jpg

Έχουμε δημιουργήσει αξιόπιστες συνεργασίες στον τομέα της διαχείρισης και αξιοποίησης υποπροϊόντων και απορριμμάτων με τις εταιρείες:  MAVITEC , NIJHUIS , DUPPS  και  ELLENDALE .

 

Σήμερα, ενώ παρακολουθούμε τις τάσεις στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος και πουλερικών καθώς και τις συνολικές ανάγκες της παραγωγής για την κάλυψη νέων καταναλωτικών συνηθειών, αναπτύσσουμε συνεχώς την επιχείρησή μας για να προσφέρουμε περισσότερες λύσεις για να υποστηρίξουμε τους μακροπρόθεσμους συνεργάτες μας.

ARIS_DASK-.jpg

1988 Έκθεση Agrotica, Θεσσαλονίκη

2019 Έκθεση Zootechnia, Θεσσαλονίκη

Μέσα από μια σειρά νέων συνεργασιών, η εταιρεία μας μπορεί πλέον να παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη για εγκατάσταση, συντήρηση, ακόμη και επισκευή, για όλα τα μηχανήματα που προσφέρουμε.


Στόχος μας είναι ο πελάτης να αισθάνεται ασφαλής και τα μηχανήματα μας να παρέχουν τη μέγιστη δυναμικότητα τους διατηρώντας παράλληλα αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοση της εταιρίας μας χρησιμοποιώντας την τριακονταετή εμπειρία μας προς όφελος των πελατών μας ,έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αύριο.

bottom of page