top of page
Forming-Product Handling & Peripherals-HeroImage.jpg
Provisur-logo.png

Καινοτόμος Εξοπλισμός Επεξεργασίας Τροφίμων
 
Ικανοποιήστε την επιθυμία σας για υψηλή απόδοση

Η Provisur αφιερώνει χρόνο για να υποστηρίξει μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες, επενδύουν σε καινοτόμες λύσεις και επεκτείνουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιο των μηχανημάτων τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η PROVISUR προσφέρει μόνο τις πιο αξιόπιστες και υψηλών επιδόσεων μάρκες όπως AM2C, Lutecia, Weiler & Formax, και άλλες για την εξυπηρέτηση της παγκόσμιας πελατειακής μας βάσης.

Η PROVISUR ωθεί τα όρια της τεχνολογίας, της καινοτομίας εφαρμογών και των υπηρεσιών για να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία.
ΑΠΟΨΥΞΗ
Defrosting_0_edited.png

Βαρέλες & Θάλαμοι


Οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασίες, η τεράστια ακρίβεια και η μέγιστη ευελιξία βοηθούν να γίνει η επωνυμία Lutetia® της Provisur παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία απόψυξης.

 

Οι δύο μέθοδοι καινοτόμου απόψυξης που διαθέτουμε περιλαμβάνουν τις βαρέλες με χρήση κενού-αέρος και τους θαλάμους με χρήση cold convection.

 

Διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και διαμορφώσεων, η σειρά μας εξοπλισμού απόψυξης μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις απόδοσης έως και 6% με χρόνους απόψυξης που μπορεί να είναι έως και 4 φορές ταχύτεροι. 

DEFROSTING_LUT_edited.png
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ
Separation.jpg
BoneCannonHydrauSeparator_HS250-700x353.png

Μηχανικός διαχωρισμός κρέατος, πουλερικών και ψαριών.

​​

Μόνο η Provisur προσφέρει στους επεξεργαστές την επιλογή και των τριών μηχανών διαχωρισμού αφαίρεσης οστών
(Με συστήματα περιστροφικού τύπου κοχλία, ιμάντα και πρέσας) ώστε να ανταποκρίνονται στην ακριβή ανάγκη για υφή και ποιότητα παραγωγής, καθώς και στην οικονομική ανάκτηση κρέατος, πουλερικών και ψαριών, συμπεριλαμβανομένων των πατατών, των φρούτων και των λαχανικών.

Περιστροφικοί κοχλίες.
Από το 1967, οι μάρκες περιστροφικών διαχωριστών Beehive® και AM2C® θεωρούνται ευρέως ως οι πιο ευπροσάρμοστοι στον κόσμο, με μοναδική ικανότητα χειρισμού μιας ευρείας γκάμας πρώτων υλών και χειριστήρια που επιτρέπουν στον χειριστή να δημιουργεί μια ποικιλία υφών.

Διαχωριστές με ιμάντα
Οι διαχωριστές ιμάντων της Provisur διαθέτουν χαμηλές ταχύτητες περιστροφής, με αποτέλεσμα την ελάχιστη αύξηση της θερμοκρασίας, τη μειωμένη φθορά και την εξαιρετική αντοχή. Αυτοί οι διαχωριστές προσφέρουν απλή και ακριβή ρύθμιση απόδοσης, καθώς και υγιεινόνομικό σχεδιασμό που καθαρίζεται και επανασυναρμολογείται εύκολα.

Διαχωριστικά με έμβολο
Όταν τα μεγαλύτερα μεγέθη οστών δημιουργούν προκλήσεις, η Provisur παρέχει ισχυρή τεχνολογία πρέσας με το Bone Cannon™ που εξάγει υψηλές αποδόσεις κρέατος που παραμένουν μετά τη αποστέωση.

 

Το νέο μας STS (Διαχωριστής Μαλακών Ιστών) παρέχει στους επεξεργαστές υψηλής ποιότητας απόδοση τελικού προϊόντος. Αυτή η τεχνολογία διαχωρισμού μαλακών ιστών πραγματοποιεί διαχωρισμό οστών, χόνδρων από κρέας, ψάρι και άλλες εφαρμογές για να εξασφαλίσει υψηλότερες αποδόσεις και υψηλής ποιότητας τελικά προϊόντα.

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ, ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΓΧΥΣΗ
Malaxeur-T5-Détouré-2-sans-couvercle_2-1.png
TENDERIZIER.jpg

Βαρέλες & Έγχυση ​

Τα μηχανήματα μαριναρίσματος, τρυφεροποιήσης και έγχυσης της μάρκας Lutetia® της Provisur παρέχουν λύσεις τελευταίας τεχνολογίας για την εφαρμογή σας.

 

Οι εγχυτήρες διαθέτουν εναλλάξιμες κεφαλές και ενεργό έλεγχο πίεσης για γρήγορη, ομοιογενή έγχυση της άλμης στην καρδιά του μυός.

 

Οι βαρέλες παρέχουν αργό ήπιο χειρισμό του προϊόντος με ομοιογενή έγχυση άλμης. Για πρόσθετη ευελιξία, οι βαρέλες μαριναρίσματος μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για απόψυξη και προσθήκη χρωμάτων και αρωμάτων.

ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ & ΑΝΑΜΙΚΤΗΡΙΑ
WEILER_DOMINATOR.jpg
VACUM_GRINDER.jpg

Βιομηχανικός εξοπλισμός άλεσης και ανάμειξης

Όταν τα εμπορικά συστήματα άλεσης και ανάμειξης αξιολογούνται ως προς την αντοχή, την απόδοση, την ποιότητα του τελικού προϊόντος με το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, τίποτα δεν ξεπερνά τη σειρά μηχανημάτων Weiler® της Provisur.

 

Μια ευρεία γκάμα καινοτόμων λύσεων ανάμειξης, άλεσης και χειρισμού υλικών σε επεξεργαστές κρέατος, πουλερικών και θαλασσινών παρέχεται με την επωνυμία Weiler της Provisur.

Καινοτομίες όπως οι τεχνολογίες Dominator® και Balanced Flow™ της Weiler, βοηθούν στη γρήγορη επεξεργασία φρέσκων και κατεψυγμένων πρώτων υλών και έχουν δυναμικότητα ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη επεξεργαστή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
FORMING_6600.jpg
VerTex1000-Detail-1-608x405_edited.png

Βιομηχανικός εξοπλισμός διαμόρφωσης

Τα διαμορφωτικά μηχανήματα τροφίμων για κρέας, πουλερικά και ψάρια κυμαίνονται από 150 mm έως 1 μέτρο πλάτος. 

Το Formax F-400 μεταμορφώνει τις γραμμές επεξεργασίας μεσαίας δυναμικότητας με πρωτοποριακή τεχνολογία. Αυτή η σειρά προϊόντων έχει σχεδιαστεί για ανώτερη ευελιξία και υφή με το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας για τη γραμμή επεξεργασίας μεσαίου μεγέθους.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΜΑΓΙΕΡΜΑΤΟΣ & ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
DEFROSTING_LUT.jpg

Η γκάμα εξοπλισμού μαγειρέματος της Provisur περιλαμβάνει τηγανιέρες, γραμμικούς και σπειροειδείς φούρνους και θαλάμους μαγειρέματος με τις μάρκες Lutetia® και Weiler®.

Οι φούρνοι ατμού Weiler® Hot Airflow διατίθενται σε τρεις διατάξεις: Γραμμικοί, Πολυεπίπεδοι και Σπιράλ.

Οι φούρνοι χρησιμοποιούν θερμικό λάδι ως μέσο θέρμανσης ενώ οι γραμμικοί φούρνοι μπορούν να εξοπλιστούν με ηλεκτρική θέρμανση. Σχεδιασμένη για ευελιξία και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας, η τεχνολογία Weiler Air Flow επιτυγχάνει βέλτιστη κυκλοφορία αέρα και μεταφορά θερμότητας, αποτρέποντας την απώλεια βάρους του προϊόντος και διατηρώντας ανώτερη ποιότητα και υφή.

 

Οι θάλαμοι μαγειρέματος Lutetia® είναι ευέλικτοι και τόσο αποτελεσματικοί στο στεγνό μαγείρεμα όσο και στο υγρό μαγείρεμα. Τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας. Προσαρμοσμένοι για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις χώρου σας, οι θάλαμοι μαγειρέματος Lutetia μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για άλλες εφαρμογές, όπως η απόψυξη και το κάπνισμα.

 

Οι εξοπλισμοί καπνίσματος Lutetia® περιλαμβάνουν θαλάμους καπνού που είναι συμβατοί με μια πλήρη σειρά γεννητριών καπνού και βαρέλες για χρήση με υγρό καπνό. Το κάπνισμα σε θαλάμους μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το μαγείρεμα εάν το επιθυμείτε.

ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ 
LINEAR_OVEN.jpg
TST Fryer Image.png

Φριτέζες λαδιού Weiler

Οι φριτέζες Weiler® Hot Oil περιλαμβάνουν πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως βελτιστοποιημένα στοιχεία θέρμανσης, συστήματα αφαίρεσης υπολειμμάτων και υγειονομικό σχεδιαζμό.

 

Οι φριτέζες μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας για πλάτος, μήκος ή/και εφαρμογή.​

ΤΡΙΜΑΡΙΣΜΑ ΚΡΕΑΤΟΣ TRIM-X®
meat-sizing-hero-1680x403.jpg
TRIMMING-2_edited.png

Έξυπνο κόψιμο για αύξηση των αποδόσεων και της απόδοσης του τεμαχιστή.

Για τους επεξεργαστές μπέικον, το κλειδί για την επίτευξη υψηλότερων αποδόσεων είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε πανσέτα έχει τέλειο σχήμα πριν φτάσει στον κόφτη.
 

Με το επαναστατικό TrimX-FSD της Provisur, μπορείτε να κόψετε έξυπνα όλα τις ανομοιομορφίες της πανσέτας πριν την κόψετε — αφήνοντάς σας μια τέλεια διαμορφωμένη επιφάνεια όπου η πρώτη φέτα είναι μια καλή φέτα.

 

Ο τρισδιάστατος σαρωτής μας αναλύει και καταγράφει το σχήμα και τις διαστάσεις κάθε πανσέτας, εντοπίζει ανομοιομορφίες του προϊόντος και υπολογίζει τον καλύτερο τρόπο περικοπής της πανσέτας για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Οι χειριστές μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν και να αποθηκεύσουν παραμέτρους ώστε να ταιριάζουν με την κάθε απαίτηση τεμαχισμού του πελάτη.

 

Αυτή η έξυπνη στρατηγική κοπής έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη απόδοση, λιγότερη φύρα και διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα φέτας από κάθε πανσέτα.

ΠΡΕΣΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
Maschinen-Zusammenstellung_2800x560-1680x336.jpg

Η υψηλότερη απόδοση με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

Όσον αφορά το Form Pressing φρέσκων κρεάτων για αποτελεσματική περαιτέρω επεξεργασία και ελκυστική παρουσίαση προϊόντων, το όνομα που πρέπει να γνωρίζετε για υψηλές αποδόσεις, μειωμένη φύρα και χαμηλό κόστος λειτουργίας είναι Hoegger®.

 

Σε όλο τον κόσμο, η μάρκα Hoegger είναι γνωστή για τη μοναδική τρισδιάστατη, δυναμική τεχνολογία συμπίεσης που πιέζει απαλά, αλλά δυνατά τις πρώτες ύλες σας σε σταθερά σχήματα και επιθυμητές διαστάσεις, παρέχοντάς σας ευελιξία εφαρμογής και συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους των πρώτων υλών σας.

 

Σχεδιασμένο για πλήρη, γρήγορη και εύκολη πλύση, το μηχάνημα πρέσας Hoegger Form είναι η ολοκληρωμένη λύση σας για βελτιστοποιημένη αυτοματοποίηση διεργασιών.

SLICING
Slicing_edited.png
Slicing - Product Handling and Periphera

Eυελιξία με υψηλή απόδοση: Η Formax & CashinEDGE® παρέχουν την δύναμη να ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας.

Για να καλύψει με ακρίβεια τις ανάγκες σας για αποτελεσματικότητα και απόδοση, η Provisur προσφέρει και την επωνυμία Formax® για τον τεμαχισμό αλλαντικών, τυριών και προϊόντων φυσικού σχήματος, καθώς και βιομηχανικούς κόφτες της επωνυμίας Cashin® που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τις αποδόσεις σε μπέικον, πεπερόνι και χύμα προϊόντα (toppings).

 

Και οι δύο επωνυμίες της Provisur χρησιμοποιούν αποκλειστική τεχνολογία που έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τις αποδόσεις, μειώνει τις φύρες και ενισχύει την ασφάλεια των τροφίμων.

 

Όλες οι βιομηχανικές μηχανές κοπής Formax® και Cashin® συμπληρώνονται από την αποτελεσματικότητα των λύσεων χειρισμού προϊόντων της μάρκας Multitec™ που αυτοματοποιούν τον χειρισμό και μεταφορά των προϊόντων, μειώνωντας την εργασία και βελτιστοποιώντας την ασφάλεια.

ΨΥΞΗ
Hoeggerbannerimage_2x_edited.png

Κατάψυξη, ψύξη και ξεπάγωμα

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ομάδα της Dantech Freezing Systems έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και παραδώσει λύσεις υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Σε περισσότερες από 2.500 εγκαταστάσεις συστημάτων παγκοσμίως, η Dantech είναι ένας έμπειρος και αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει μόνο τον εξοπλισμό υψηλότερης ποιότητας για τις ανάγκες επεξεργασίας σας.

​​​

Ως αναγνωρισμένος παγκόσμιος ειδικός στην κατάψυξη IQF, η Dantech Freezing Systems αναπτύσσει, κατασκευάζει και προμηθεύει τυποποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις υψηλής ποιότητας.

 

Μπορεί και προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ανά κιλό παραγόμενου προϊόντος με την απαιτούμενη εμπειρία από πολλούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και επαναλαμβανόμενους πολύτιμους πελάτες.

COOKCHILL - SOUS VIDE
Cook-Chill-equipment-hero-120318_edited.
SOUS_VIDE_PASTEURISE.jpg

Ασυμβίβαστη Ασφάλεια με εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

Επεξεργαστές σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην επωνυμία Hoegger® για να τους βοηθήσει να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων, να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής, να αυξήσουν τις αποδόσεις και να βελτιστοποιήσουν τον προγραμματισμό παραγωγής τους.

 

Τα συστήματα CookChill της Hoegger έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν σταθερή ποιότητα και οικονομικά αποτελέσματα κατά την παστερίωση, το μαγείρεμα και το μαγείρεμα Sous Vide.

 

Μπορείτε να βασιστείτε στην επωνυμία μας Hoegger για την παροχή πλήρως αυτοματοποιημένων λύσεων συστήματος ξεκινώντας από την εκφόρτωση της μηχανής συσκευασίας έως το τελικό στάδιο συσκευασίας.

ΠΑΤΕΝΤΕΣ PROVISUR

Η Provisur κατάφερε να καινοτομήσει και να κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολλαπλές εφευρέσεις και μηχανές, φέρνοντάς την στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού στην βιομηχανία περαιτέρω επεξεργασίας. 

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Η Provisur έχει επενδύσει σε βίντεο σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων της, προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή!​​
 

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

bottom of page